захоўваючы традыцыі
ААТ "Дражджавы камбінат"
Галоўная /
Дрожджы прэсаваныя

Дрожджы прэсаваныя хлебапякарныя

Апісанне

Дрожджы прэсаваныя ўяўляюць сабой тэхнічна чыстую культуру дражджавых грыбоў-цукроміцэтаў, выраблены з высокаактыўных штамаў дрожджаў, вырашчаных па сучасных тэхналагічных схемах. Дрожджы хлебапякарныя, якія выпускаюцца ААТ «Дражджавы камбінат», сапраўды унікальны натуральны экалагічна чысты прадукт, выраблены па сучасных тэхналагічных схемах без ужывання кансервантаў.

Выкарыстанне

Дрожджы прэсаваныя выкарыстоўваюць для традыцыйнага цеста ў вытворчых і хатніх умовах і выпечцы шырокага асартыменту хлебабулачных вырабаў і вырабу квасных напояў.
Тэрмін прыдатнасці дрожджаў прэсаваных "Сталічныя" "Люкс" - 31 дзён з даты вырабу, "Экспрэс. Лепшыя» - 35 дзён.
Упакаваны дрожджы ў этыкетачную паперу, брускі масай нета 1 кг, 100г.