Дрожджы сушаныя пякарныя
Апісанне
Прызначаны для вытворчасці хлебабулачных вырабаў. Дрожджы сушаныя актыўныя патрабуюць актывацыі перад замесам цеста. Для гэтага 10 г дрожджаў растварыць у палове шклянкі цёплай (35-38 ° С) вады, дадаць чайную лыжку цукру, размяшаць і пакінуць на 30 мін для растварэння, далей замясіць цеста па рэцэпце.
Выкарыстанне
Дрожджы хлебапякарныя сушаныя актыўныя зручна выкарыстоўваць у раёнах, дзе недаступныя якасныя прэсаваныя дрожджы, у працяглых экспедыцыях, шматмесячных рэйсах, у вайсковых палявых пякарнях. Часта сушаныя дрожджы выкарыстоўваюцца ў малых вытворчасцях з нестабільным асартыментам, які часта змяняецца.
Тэрмін захоўвання дрожджаў хлебапякарных сушаных актыўных вышэйшага гатунку 14 мес., першага гатунку - 6 месяцаў
Дрожджы хлебапякарныя сушаныя актыўныя выпускаюцца расфасоўкай па 20г, 500г, 20кг